0477 209 609 info@drymur.be
Home » Kelderdichting
Professionele uitvoering

Kelderdichting

DRYMUR VOCHTBESTRIJDING

Als huizenbezitter in België, is het essentieel om kelders waterdicht te maken om ongewenst vocht en waterproblemen tegen te gaan. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 8 woningen in België vochtproblemen in de kelder heeft. Een vochtige kelder kan leiden tot schimmel, houtrot en andere onaangename gevolgen voor uw huis. Kelderdichting is de sleutel tot het oplossen van dit veelvoorkomend probleem en DryMur biedt deze oplossing!

Lees meer

Kelderdichting is essentieel als je een droge, gezonde en leefbare kelder wilt hebben. Een goede kelderdichting beschermt je kelder tegen vocht, schimmel en andere watergerelateerde problemen. Bij DryMur begrijpen we hoe belangrijk het is om je kelder waterdicht te maken, en we zijn hier om je te helpen dit doel te bereiken.

Wanneer vocht een kelder binnendringt, kan dit leiden tot een reeks problemen, variërend van milde schimmelvorming tot ernstige structurele schade. Het kan ook de luchtkwaliteit in je huis beïnvloeden, waardoor het een ongezonde plek wordt om te wonen. Daarom is kelderdichting een cruciale stap om de integriteit van je woning te behouden.

Ons proces van kelderdichting begint met een grondige inspectie van je kelder om eventuele lekken of scheuren in de muren en vloer te identificeren. Vervolgens gaan we aan de slag om deze problemen op te lossen met behulp van de nieuwste technologieën en materialen. We gebruiken een combinatie van binnen- en buitendichtingstechnieken om ervoor te zorgen dat je kelder volledig waterdicht is.

Wij bij DryMur geloven dat preventie de sleutel is tot een droge kelder. Daarom bieden we ook diensten aan die helpen voorkomen dat vocht in de eerste plaats je kelder binnendringt. We installeren afwateringssystemen en sump-pompen om overtollig water weg te pompen van je woning, en we gebruiken hoogwaardige afdichtingsmaterialen om de kelder van buitenaf te dichten.

Wanneer je kiest voor DryMur voor je kelderdichting, kies je voor kwaliteit en vakmanschap. We hebben jarenlange ervaring in het waterdicht maken van kelders en we gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat je kelder droog en veilig blijft. We staan achter ons werk en we garanderen dat je tevreden zult zijn met het resultaat.

Dus, als je last hebt van een vochtige kelder, neem dan vandaag nog contact met ons op. We zullen samen met jou een oplossing vinden om je kelder waterdicht te maken en te transformeren in een droge, comfortabele en bruikbare ruimte. Laat kelderdichting onze zorg zijn, zodat jij kunt genieten van een gezond en gelukkig thuis.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat!

Wat is kelderdichting en hoe werkt het?

Kelderdichting is het proces van het isoleren en beschermen van een kelder tegen binnendringend vocht en water. Door kelderdichting professioneel aan te pakken wordt een droge en bruikbare ruimte gemaakt. Kelderdichting helpt ook bij het voorkomen van schimmel- en schade door water, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken als het niet op de juiste manier wordt afgedicht. Er zijn verschillende technieken die kunnen worden gebruikt om het beste resultaat te halen in uw kelder.

Het doel is altijd hetzelfde: voorkomen dat vocht de kelder indringt, door de vloeren en muren volledig waterdicht te maken.

Hoe werkt kelderdichting

Wanneer er in een bestaand pand vochtproblemen in de kelder zijn, dan gebeurt de kelderafdichting vanuit de binnenzijde van de kelder.
Deze kelderdichting werkt door het afsluiten van de buitenomgeving vanuit de binnenkant, dit gebeurt meestal door injecties of als dat nodig is door een onderkapping. 

Waarom kiezen voor kelderdichting

Het is algemeen bekend dat vocht in de woning gezondheidsproblemen geeft, maar er zijn nog meer redenen om uw kelder goed te isoleren.
Belangrijkste redenen voor kelderdichting:

  • Beschermt de woning tegen indringend vocht en water
  • Helpt tegen schade aan de structuur, interieur en bezittingen
  • Voorkomt schimmelgroei
  • Behoudt en verbetert de waarde van uw huis
  • Maakt uw kelder een bruikbare en leefbare ruimte
  • Vermindert de kans op aantasting door zwammen en insecten

Hoe maken wij een kelder waterdicht?

Heeft u last van vocht- en/of waterproblemen in uw kelder en wilt u dit professioneel laten oplossen? DRYMUR is de specialist in kelderdichting! Onze specialisten werken uitsluitend met de professionele producten van REMMERS. We weten precies welke producten we moeten gebruiken en op welke manier om uw kelder aan de binnenzijde en/of buitenzijde effectief af te dichten.

Heeft uw een bestaande woning en last van vocht in de kelder? Dan wordt de kelderdichting vanuit de binnenzijde gedaan. Voor kelderdichting van nieuwbouw wordt ook de buitenzijde aangepakt. Deze manier van dichten wordt ook een preventieve afdichting genoemd. 

Wij zorgen altijd voor een professionele uitvoering van de waterdichtingswerken. Dit betekent dat we meerdere lagen waterdichte cementering aanbrengen op de keldermuren en de kwetsbare kimnaad versterken waar de muren en vloer van uw kelder samenkomen. Zo zorgen we ervoor dat uw kelder weer helemaal droog en stofvrij wordt! 

Kelderdichting zelf doen of door een professional

Wanneer u een handige klusser bent kunt u natuurlijk proberen om uw kelder zelf waterdicht te maken. Bedenk wel dat wanneer de kelder niet compleet waterdicht is vochtproblemen snel terug komen. Dit is natuurlijk zonde van uw werk en de gebruikte materialen. 
Door een professional als DryMur in te schakelen weet u zeker dat uw kelderdichting écht goed gebeurt.  

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat!

DryMur WhatsApp Chat
Versturen