0477 209 609 info@drymur.be
Home » Kelderdichting binnenzijde
Professionele uitvoering

Kelderdichting binnenzijde

DRYMUR VOCHTBESTRIJDING

U wil uw kelder aan de binnenzijde afdichten? DRYMUR is dé specialist. Wij werken enkel met professionele producten. Wij weten precies welke producten te gebruiken en op welke manier. Deze manier van afdichten aan de binnenzijde wordt vooral toegepast bij bestaande woningen.

Wanneer u vocht en/of water problemen heeft in uw kelder zorgt wij in alle gevallen voor een professionele uitvoering van de waterdichtingswerken. Hierbij brengen wij een waterdichte cementering uit meerdere lagen aan op de keldermuren. Ook de kimnaad, punt waar de muren en vloer van uw kelder samenkomen, wordt meteen versterkt omdat deze erg gevoelig is voor vocht.

Vraag direct een offerte aan voor kelderdichting aan de binnenzijde.

Waarom DryMur?

N

Familiale onderneming met meewerkende patroons

N

Gratis plaatsbezoek

N

Gratis diagnose + offerte

N

Duidelijke afspraken!

N

Propere werf

N

10 jaar garantie

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat!

Enkele realisaties

 

Heeft u last van vocht in uw kelder?

Heeft u last van vocht in uw kelder en zoekt u naar een betrouwbare oplossing? DRYMUR staat in Limburg en ver daarbuiten bekend als dé expert op het gebied van kelderdichting. Met onze diepgaande kennis en ervaring bieden we effectieve oplossingen op maat voor de bescherming van uw ondergrondse ruimtes.

Bij DRYMUR delen we een passie voor het aanpakken van vochtproblemen, ondersteund door een indrukwekkende track record van succesvolle projecten. Onze aanpak is gebaseerd op een gedegen begrip van lokale uitdagingen en jarenlange expertise, wat ons in staat stelt uw kelder duurzaam waterdicht te maken.

We begrijpen dat elk vochtprobleem en elke kelder uniek is. Daarom voeren we een grondige analyse uit van uw situatie om een maatplan te ontwikkelen dat perfect aansluit bij de behoeften van uw ruimte. Onze methoden maken gebruik van geavanceerde, bewezen technologieën en materialen om een waterdichte barrière te creëren die uw kelder beschermt tegen elke vorm van vocht.

Onze expertise is niet beperkt tot een specifiek type gebouw. Of u nu in een historisch pand, een moderne villa of een landelijke boerderij woont, DRYMUR benadert elk project met precisie. We zetten de nieuwste technologieën en technieken in om elke hoek van uw kelder zorgvuldig te behandelen, zodat vocht en water buiten blijven.

Met DRYMUR kiest u voor zekerheid en kwaliteit. We zijn transparant in onze werkwijze en kosten, en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem contact op voor een diepgaande analyse en een heldere offerte. Laat ons u helpen om uw kelder droog en veilig te maken.

Wat is kelderdichting?

Kelderdichting maakt uw kelder bestand tegen vocht en waterinfiltratie, een cruciale behandeling voor het behoud van uw pand. Bij DRYMUR specialiseren we ons in het waterdicht maken van de binnenzijde van uw kelder, een aanpak die ideaal is voor bestaande woningen. We passen meerdere lagen waterdichte cementering toe en geven speciale aandacht aan kwetsbare punten, zoals de kimnaad.

Het proces

Ons proces start met een grondige inspectie om de kern van het vochtprobleem te identificeren. Vervolgens stellen we een plan op dat gebruikmaakt van onze geavanceerde producten en technieken, gericht op een droge kelder en een gezonder woonklimaat.

Kelderdichting van binnenuit

Deze dienst is bijzonder geschikt voor complexe situaties waar externe aanpassingen niet mogelijk zijn. Onze aanpak is gebaseerd op een diepgaande kennis van bouwfysische principes en omvat het toepassen van waterafstotende coatings en sealants. We richten ons op het creëren van een permanente vochtbarrière, met minimale impact op uw dagelijkse leven.

Kies voor DRYMUR voor een duurzame oplossing voor uw vochtproblemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend onderzoek en offerte, en geniet van een droge en veilige kelder.

Vertrouw op DRYMUR voor een kelderdichting die staat als een huis. Neem contact op voor een vrijblijvend onderzoek en offerte, en zeg vaarwel tegen vochtproblemen in uw kelder.

DryMur WhatsApp Chat
Versturen