0477 209 609 info@drymur.be
Home » Doorvoerafdichting
Professionele uitvoering

Doorvoerafdichting

DRYMUR VOCHTBESTRIJDING

In vrijwel iedere kelder zijn er doorvoeren voor leidingen en kabels aanwezig. Vaak zijn deze niet afgedicht of zijn ze afgedicht door met een afdichtingsmateriaal dat niet bestand is tegen krimpen of uitzetten. Na verloop van tijd zorgt dit voor waterinfiltratie met de bijkomende vochtproblemen. Voor iedere doorvoer voorzien wij een professionele afdichting door middel van een elastische dichtingslaag.

Dit alles met garantie op de waterdichtheid.

Waarom DryMur?

N

Familiale onderneming met meewerkende patroons

N

Gratis plaatsbezoek

N

Gratis diagnose + offerte

N

Duidelijke afspraken!

N

Propere werf

N

Gespecialiseerde producten van 

N

10 jaar garantie

Doorvoerafdichting binnenzijde.

Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Doorvoerafdichting buitenzijde.

1) Zuivermaken doorvoeren

2) Doorvoeren opvullen met zwelpasta

3) Aanbrengen druklaag met waterdichte cementering

4) Aanbrengen waterdichte flexibele coating

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat!

Wat is doorvoerafdichting en hoe werkt het?

Doorvoerafdichting voor de kelder is een proces dat de openingen in de binnenkant van de kelder afsluit om ervoor te zorgen dat er geen kans bestaat op lekkage en vochtproblemen. De kelder van een woning is een ruimte waar veel leidingen en buizen de woning binnenkomen, deze doorvoeren zijn vaak afgedicht met een materiaal dat niet bestand is tegen de omstandigheden in een kelder. Door deze doorvoeren naar de kelder professioneel af te dichten worden vochtproblemen voorkomen en zullen er geen schimmels en schade door water ontstaat. Vochtproblemen in de kelder kunnen gezondheidsrisico’s veroorzaken wanneer dit niet goed verholpen wordt.
.

Hoe werkt doorvoerafdichting

Doordat de doorvoeren in kelders vaak afgedicht zijn met materiaal dat stijf uitharden, ontstaan er na verloop van tijd scheuren en kieren in deze doorvoeren. Vocht en water heeft dan vrij spel om de kelder binnen te dringen.
Wanneer DryMur de doorvoerafdichting van de kelder verzorgt doen we dat met elastisch materiaal. Doordat er elastisch materiaal wordt gebruikt om openingen in de binnenkant van de kelder af te sluiten, zijn deze bestand tegen zwellen en krimpen. 

Waarom kiezen voor doorvoerafdichting

Doorvoerafdichting is belangrijk om te voorkomen dat er vochtproblemen of lekkage optreedt in de kelder. Het kan ook helpen bij het voorkomen van schimmels en schade door water, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken als niet effectief afgedicht. Bovendien kan doorvoerafdichting ook helpen om gebieden met hoge vochtigheid te isoleren zodat ze comfortabel blijven om in te wonen of werken. Doorvoerafdichting is dus een goede manier om de levensduur van constructies te verlengen en ervoor te zorgen dat ze veilig en comfortabel blijven.

Hoe verzorgen wij de doorvoerafdichting

Wij zorgen dat de doorvoeren zowel aan de binnenkant, als de buitenkant waterdicht zijn. Dit doen we door na uitgebreid onderzoek van de doorvoeren eerst de oude afdichting schoon te maken, het oude en beschadigde materiaal wordt verwijderd. Hierna wordt de doorvoerafdichting uitgevoerd met de daarvoor geschikte materialen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij garanderen dat de doorvoeren hierna waterdicht zijn.

Doorvoerafdichting zelf doen of door een professional

Als u een handige doe-het-zelver bent, overweegt u misschien om zelf lekkende doorvoeren te repareren. Maar let op, sommige zijn lastig te bereiken en u riskeert schade als het niet volledig waterdicht is. Schakel in plaats daarvan een professional zoals DryMur in, en geniet van een gegarandeerd goed resultaat voor je doorvoerafdichting.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat!

DryMur WhatsApp Chat
Versturen