0477 209 609 info@drymur.be
Home » Doorvoerafdichting
Professionele uitvoering

Doorvoerafdichting

DRYMUR VOCHTBESTRIJDING

In bijna elke kelder vind je wel doorvoeren voor leidingen en kabels. Maar het is vaak zo dat deze niet goed zijn afgedicht of dat er een afdichtingsmateriaal is gebruikt dat niet bestand is tegen krimp- of uitzettingsprocessen. En na verloop van tijd kan dat resulteren in waterinfiltratie, wat weer leidt tot allerlei vochtproblemen die je kelder en je huis kunnen aantasten.

Vocht in de kelder is niet alleen een bedreiging voor de structuur van je woning, maar het kan ook gezondheidsproblemen veroorzaken door de groei van schimmels en bacteriën. Bovendien kan het leiden tot een verhoogd energieverbruik, omdat vochtige lucht meer energie nodig heeft om opgewarmd of afgekoeld te worden.

Bij DryMur nemen we deze problemen serieus. We begrijpen hoe belangrijk het is om een droge en gezonde leefomgeving te hebben. Daarom zorgen we dat elke doorvoer voorzien is van een professionele afdichting. We gebruiken een elastische dichtingslaag die bestand is tegen krimp- en uitzettingsprocessen, zodat waterinfiltratie verleden tijd is. Onze elastische dichtingslaag vormt een duurzame barrière tegen vocht, zodat de levensduur van je kelder en je huis wordt verlengd.

Ons team van deskundige professionals heeft jarenlange ervaring op het gebied van kelderafdichting. We gebruiken hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat je kelder waterdicht is en blijft. We begrijpen dat elke kelder uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Kies voor DryMur en bescherm je kelder tegen vochtproblemen. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om je te helpen een droge en gezonde leefomgeving te creëren voor jou en je gezin.

Dit alles met garantie op de waterdichtheid.

Waarom DryMur?

N

Familiale onderneming met meewerkende patroons

N

Gratis plaatsbezoek

N

Gratis diagnose + offerte

N

Duidelijke afspraken!

N

Propere werf

N

Gespecialiseerde producten van 

N

10 jaar garantie

Doorvoerafdichting binnenzijde.

Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na

Doorvoerafdichting buitenzijde.

1) Zuivermaken doorvoeren

2) Doorvoeren opvullen met zwelpasta

3) Aanbrengen druklaag met waterdichte cementering

4) Aanbrengen waterdichte flexibele coating

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat!

Wat is doorvoerafdichting en hoe werkt het?

Doorvoerafdichting voor de kelder is een proces dat de openingen in de binnenkant van de kelder afsluit om ervoor te zorgen dat er geen kans bestaat op lekkage en vochtproblemen. De kelder van een woning is een ruimte waar veel leidingen en buizen de woning binnenkomen, deze doorvoeren zijn vaak afgedicht met een materiaal dat niet bestand is tegen de omstandigheden in een kelder. Door deze doorvoeren naar de kelder professioneel af te dichten worden vochtproblemen voorkomen en zullen er geen schimmels en schade door water ontstaat. Vochtproblemen in de kelder kunnen gezondheidsrisico’s veroorzaken wanneer dit niet goed verholpen wordt.
.

Hoe werkt doorvoerafdichting

Doordat de doorvoeren in kelders vaak afgedicht zijn met materiaal dat stijf uitharden, ontstaan er na verloop van tijd scheuren en kieren in deze doorvoeren. Vocht en water heeft dan vrij spel om de kelder binnen te dringen.
Wanneer DryMur de doorvoerafdichting van de kelder verzorgt doen we dat met elastisch materiaal. Doordat er elastisch materiaal wordt gebruikt om openingen in de binnenkant van de kelder af te sluiten, zijn deze bestand tegen zwellen en krimpen. 

Waarom kiezen voor doorvoerafdichting

Doorvoerafdichting is belangrijk om te voorkomen dat er vochtproblemen of lekkage optreedt in de kelder. Het kan ook helpen bij het voorkomen van schimmels en schade door water, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken als niet effectief afgedicht. Bovendien kan doorvoerafdichting ook helpen om gebieden met hoge vochtigheid te isoleren zodat ze comfortabel blijven om in te wonen of werken. Doorvoerafdichting is dus een goede manier om de levensduur van constructies te verlengen en ervoor te zorgen dat ze veilig en comfortabel blijven.

Hoe verzorgen wij de doorvoerafdichting

Bij DryMur nemen we de doorvoerafdichting heel serieus. We zorgen ervoor dat de doorvoeren zowel aan de binnen- als de buitenkant helemaal waterdicht zijn. En hoe we dat doen?

Eerst gaan we grondig te werk om de doorvoeren uitgebreid te onderzoeken. We kijken naar wat er moet gebeuren en welke materialen het beste gebruikt kunnen worden. Vervolgens rollen we onze mouwen op en gaan aan de slag om de oude afdichting schoon te maken en al het oude en beschadigde materiaal te verwijderen. Dat is onze basis voor een solide doorvoerafdichting.

Nu is het tijd voor het echte werk. We brengen de nieuwe afdichting aan met de daarvoor geschikte materialen. En dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je garanderen dat de doorvoeren daarna 100% waterdicht zijn.

Bij DryMur weten we wat er nodig is om je kelder helemaal waterdicht te maken. We hebben de kennis, de ervaring en de materialen om elke klus te klaren. Dus, maak je geen zorgen, wij regelen het voor je!

Doorvoerafdichting zelf doen of door een professional

Als u een handige doe-het-zelver bent, overweegt u misschien om zelf lekkende doorvoeren te repareren. Maar let op, sommige zijn lastig te bereiken en u riskeert schade als het niet volledig waterdicht is. Schakel in plaats daarvan een professional zoals DryMur in, en geniet van een gegarandeerd goed resultaat voor je doorvoerafdichting.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat!

DryMur WhatsApp Chat
Versturen