0477 209 609 info@drymur.be

Een droge kelder is de droom van elke huiseigenaar. Of je nu je kelder waterdicht wil maken om te gebruiken voor opslag, als extra leefruimte, of als hobbyruimte, vocht kan een grote spelbreker zijn. Gelukkig is er Drymur, een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve oplossingen om kelders effectief waterdicht te maken. In deze blog duiken we in de technologie achter Drymur, delen we succesverhalen en geven we tips voor de installatie.

Wat is Drymur?

Drymur is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op kelderdichting en vochtbestrijding. Met jarenlange ervaring en een team van deskundigen biedt Drymur oplossingen die speciaal zijn ontworpen om kelders droog en gezond te houden. Hun aanpak combineert geavanceerde technologie met vakmanschap, wat resulteert in duurzame en betrouwbare oplossingen.

Hoe Werkt Drymur?

De technologie achter Drymur is zowel innovatief als effectief. Het proces begint met een grondige inspectie van je kelder door een ervaren specialist. Na deze evaluatie stelt Drymur een op maat gemaakt plan op dat vaak de volgende stappen omvat:

 1. Buitenmuurafdichting: Waar mogelijk, graaft Drymur rondom de keldermuren om een waterdichte barrière aan te brengen. Dit voorkomt dat water de muren binnendringt.
 2. Binnenmuurafdichting: Voor een extra laag bescherming worden de binnenmuren behandeld met waterdichte coatings en membranen.
 3. Drainagesystemen: Een slim drainagesysteem wordt geïnstalleerd om water weg te voeren van de kelder. Dit systeem werkt samen met de afdichting om te zorgen dat water geen kans krijgt om binnen te dringen.
 4. Vochtregulatie: Drymur installeert vaak ook luchtontvochtigers en ventilatiesystemen om de luchtvochtigheid in de kelder onder controle te houden, wat helpt om schimmel en meeldauw te voorkomen.

Succesverhalen

Drymur heeft talloze kelders in België en Nederland waterdicht gemaakt, met tevreden klanten door het hele land. Hier zijn enkele voorbeelden:

 • Victor Vermeulen: “Johan brengt zeer duidelijk over hoe hij het probleem aanpakt. Hij heeft kennis van zaken en volgt stipt de afspraken op. Is persoonlijk aanwezig tijdens de werken.
  Zeer klantvriendelijke firma , correct in de prijsstelling, en als zeer betrouwbaar ervaren.”
 • Dhr. Kaptein: “DryMur ingehuurd voor een oplossing in een kelderruimte met opstijgend vocht. De wanden zijn goed behandeld. Voor de vloer was er iets niet goed gegaan, daarvoor zijn ze nog een keer terug gekomen en hebben ze het perfect opgelost. Het feit dat ze ze daarvoor terug zijn gekomen en een oplossing hebben geboden geeft aan dat dit professionals zijn die hun werk en klanten serieus nemen. Chapeau!”

Tips voor Installatie

Wil je ervoor zorgen dat je kelder effectief waterdicht wordt gemaakt? Hier zijn enkele tips van Drymur:

 • Laat een professionele inspectie uitvoeren: Elk vochtprobleem is anders. Een deskundige evaluatie is cruciaal om de juiste oplossing te vinden.
 • Kies voor een complete oplossing: Combineer buiten- en binnenmuurafdichting met een goed drainagesysteem voor de beste resultaten.
 • Onderhoud je kelder regelmatig: Zelfs met de beste afdichting kunnen kleine problemen ontstaan. Regelmatige inspecties en onderhoud houden je kelder droog.

Tijd voor kelderdichting?

Drymur is de ultieme oplossing voor een droge kelder. Met hun innovatieve technologie, ervaren team en op maat gemaakte aanpak zorgen ze ervoor dat je kelder beschermd is tegen vocht. Of je nu last hebt van lekkages, schimmel, of een hoge luchtvochtigheid, Drymur heeft de expertise om je kelder waterdicht te maken.

Wil je meer weten over de diensten van Drymur of een afspraak maken voor een inspectie? Neem contact op en ontdek hoe we jou kunnen helpen om je kelder droog en veilig te maken.

DryMur WhatsApp Chat
Versturen